//Voor wie is Vast mobiel integratie interessant ?

Voor wie is Vast mobiel integratie interessant ?

Elk bedrijf dat continu bezig is haar bedrijfsprocessen kosten-effectiever en beter te structureren kan baat hebben bij een koppeling van vast en mobiel.

Er zijn instap modules van Hosted VoIP, waarbij de klant niet kiest voor een telefooncentrale op locatie maar bij de provider zelf.

Een zogenaamde outsourcing van de traditionele telefooncentrale faciliteert klanten met een altijd up-to-date en gebruiksvriendelijke installatie. De koppeling van Mobiele telefonie maakt de VoIP oplossing als het ware compleet: u profiteert voor honderd procent van een oplossing in the cloud.

 

Via de VoIP portaal kunnen klanten te allen tijde de installatie bekijken en wijzigen, werkplekken toevoegen, functies wijzigen. Daarnaast kunnen er online ook vaste en mobiele telefoontoestellen en gebruiker-modules toegevoegd worden.

 

Callcenter managers kunnen aan de hand van de performance call tools een rapportage uitdraaien over het aantal inkomende en uitgaande gesprekken per medewerker, zowel met het vaste als mobiele toestel, tijdsduur per gesprek, gesprekken naar vaste en mobiele nummers, oproepen naar welke providers. etc.

By | 2018-01-02T14:30:02+00:00 februari 5th, 2018|Geen categorie|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment